10 KASIM BENİM EN BÜYÜK YASIM

10 Kasımda Atamızı andık. Programımız başta ulusumuzun kurtarıcısı ve kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehit ve gazilerimiz için saygı duruşunun ardından , İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Okul Müdürü Altan DEMİREL'in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasından sonra, okulumuz II. Kademe öğrencileri Hasan MERAL, Muhammed HAYRAN ve Ender DANIŞIR, Atamızı anlatan şiirler okudular.

II. Kademe öğrencisi Rabia Masal YENER'in "10 Kasım Benim En Büyük Yasım" adlı şarkıyı seslendirdi. Atatürk'ün hayatına ilişkin görselin izlenmesinin ardından Öğretmenimiz Sezer TURAN İNAN, Atatürk'ün en sevdiği şarkılardan biri olan "Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok" şarkısını seslendirdi. Programımız Atamızın sevdiği şarkıların hep birlikte söylenmesiyle sona erdi.

RAHAT UYU AZİZ ATAM CUMHURİYETİNİN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ !

11.11.2022 46