PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA HAZIRLADIĞIMIZ " SPORLA ARAMDA ENGEL YOK" PROJEMİZ HİBE ALMAYA HAK KAZANDI.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gençlerimiz için yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, sportif imkanları iyileştirmek , sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde hazırladığımız projemiz mali destek almaya hak kazandı. Okulumuz ulusal düzeyde hak kazanan Edremit'teki 3 okuldan biri oldu.

Sağlıklı Yaşam ve Spor başlığı altında 2. Dönem boyunca yürüteceğimiz sportif faaliyetlerimiz Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile devam edecek. Öğrencilerimiz haftanın 2 günü ilçemizin çeşitli spor merkezlerine götürülecek ve bu merkezlerde antrenörler eşliğinde çalıştırılacaklar. Projeden elde edilen mali destekle okulumuzun spor salonu ve duyu bütünleme odası için yeni aletler ve materyaller alınacak, öğrencilerimiz düzenli olarak bu imkanlardan faydalanacaktır.

         Okulumuza bu gururu yaşatan ,projemizin yürütücüsü ; okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Handan AKGÜN'e ve  emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliriz.

31.12.2019 159

31-12-201931-12-201931-12-2019