Altan DEMİREL - Okul Müdürü

Altan DEMİREL - Okul Müdürü

1966 yılında Erzincan´ın Kemaliye ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini aynı ilçede tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesini bitirerek 1989 yılında Çorum İli Alaca İlçesi Suludere Köyüne sınıf öğretmeni olarak atandı.1992 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünü kazanarak Malatya İli Kampüs İlkokuluna atandı. 1997 yılında İstanbul İli Şişli İlçesi İzzetpaşa İlköğretim Okulunda göreve başladı.1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri bölümünde Yüksek Lisans (tezli) eğitimini tamamladı.

2000 yılında İstanbul Üsküdar Atatürk İlköğretim Okuluna Okul Müdürü olarak atandı. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi  ve Denetimi Bölümü Doktora Programını kazandı.2003 yılında İstanbul İli Adalar İlçesi Büyükada 125. Yıl Atatürk İlköğretim Okuluna atandı. 4 yıl süreyle burada görev yaptı. 2007 yılında İzmir Konak Gürçeşme Leman Akpınar İlköğretim Okulunda Müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2008 yılında Öğretmen Liselerine Öğretmen Atama sınavını kazanarak Edremit Salih Korkut Budaras Anadolu Öğretmen Lisesine Öğretmenlik Meslek Dersleri Öğretmeni olarak atandı.

2015 yılında branş değişikliği yaparak aynı okulda Rehber Öğretmen olarak göreve başladı. 2015 yılında Edremit Hamiyyet-Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okuluna Okul Müdürü olarak atandı.

Evli ve bir kız babasıdır.   

(266) 374 3388 Eposta